perjantai 11. helmikuuta 2011

Kypärä ja jää

Ensin havainto eiliseltä, joka on jäänyt kertomatta. 27. tammikuuta kirjoitin kuinka tuossa on hirveä lumikasa haittaamassa liikennettä. Läjä on kasvatun sen jälkeen, kunnes eilen oli pyöräkuormaaja käynyt nuolemassa pois sen. Hyvältä näyttää nyt, mutta olisivat voineet jatkaa Hennalankadun vartta esim. 20m kun siinä on todella kapea klv.

Kauppareissulla tänään yllätyin miten on aura pomppinut. Syksyllä valmistunut uusi alikulkutunnelin silta on reilun metrin levyinen ja siinä on semmosia 15 cm koloja lumessa. Saa vähän vartalo joustaa ja vauhti olla hiljanen jottei särje joka paikkaa.

Särkemisestä päästään aasinsiltaa pitkin tilanteeseen, jossa viikatemies ei onneksi kerennyt kurkata nurkan taakse. Ajelin fillarilla kaupan parkkipaikalla. Parkkipaikan reunalla menee tie josta ihmiset ajavat kaupasta toiseen. Siinä on yhdessä kohdassa iso mainospylväs jonka juurella tie on kalteva. Kun missään ei ollut liukasta, ajattelin että tuskimpa siinäkään. Katoin taakse ja sieltä tuli auto joten en voinut alkaa soheltamaan siinä. Kun mitään ei enään ollut tehtävissä, huomasin miten liukasta siinä on enkä kerennyt edes silmiä sulkea tai mitään huutaa kun takapyörä lähti alta, polvi kolahti jäiseen lumeen, pyörä lensi 5m päähän ja löin pääni kenttään. Kypärän ansiosta isku ei tuntunut päässä, vaan polvessa. Takana tuli Skoda-kuski, joka onneksi ajo hiljakseen ja piti turvaväliä. Kiitos hänelle. Nousin ylös, otin pyöräni ja mies pysähtyi kysymään kävikö mitenkään. Sanoin että kaikki on kunnossa johon mies vastasi että oli tosi hurjan näkönen kaatuminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti