tiistai 19. helmikuuta 2013

Elämän pyörä pyörii ja maisemat vaihtuu

Tervehdys.

Sanotaanko nyt näin, että olen odottanut kesää viime elokuusta lähtien, kun missasin hyviä fillarilenkkikelejä makaamalla puun juurella ja suorittaen varusmiespalvelusta. Lisäksi tuolloin oli tiedossa, että muutetaan tyttöystävän kanssa yhteen. Aika ja paikka olivat tosin vielä auki. Nekin selvisivät intin loppumisen jälkeen, kun sain töitä pääkaupunkiseudulta ja meidän piti muuttaa lähemmäs työtä.

Näinpä me sitten raahattiin maallisen omaisuutemme Keravalle. Kämppä on hieno ja muuttuu päivä päivältä hienommaksi ja ympäristö on mukavanoloista. Nyt astuu esiin se kesän odottaminen. Olen katsellut karttoja ja täällä on ihan mielettämästi uusia, kivoja teitä ja kaupunkeja ja kyliä, joihin täytyy kesällä tutustua pyöräilemällä. Lisäksi työmatka on n. 30km, jonka voi taittaa kesällä polkien. Ja anoppilaanki pääsee pyörällä kivasti. Ainakin mä menen, tyttöystävä taitaa mennä junalla tai autolla.

Kerava näyttää kartalla paremmalta paikalta kuin Lahti, koska:
- Täällä ei ole järveä rajoittamassa kierrosta ja sopiva pikalenkki tulee jo kun käy heittää kierroksen Tuusulanjärven ympäri.
- Täällä on vain yksi valtatie ja paljon pienempiä teitä
- Hienoihin kaupunkeihin on huomattavasti lyhyempi matka kuin Lahdesta

Lisäksi Keravan kaupunkikuva ja olosuhteet näyttää tukevan pyöräilyä. Tämä on aika tasainen kaupunki, täällä on (ainakin talvella) ihan hyvässä kunnossa olevat kelvit ja rautatieaseman pyöräparkkeja on vähintääkin tarpeeksi, kuhan ne pidettäisiin kunnossa.

Innolla odotan kesää ja uusia maisemia, tätä olen kaivannutkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti