maanantai 5. toukokuuta 2014

Keväiset kuulumiset

Nyt kun ulkona on ollut koiranilmat, voin vähän päivitellä blogia. Hiljaiselo on johtunut erinäköisistä kiireistä seuran asioissa, viikonloppujen menojen takia ja pyöräilyn takia. On varmaan ihan hyväksyttävää, että ajaminen vei aikaa netiltä.

Maaliskuussa vietiin viimeisetkin viisurit, siitä seurasi parin viikon treenitauko. Silloin oli muistaakseni ihan lämpimät kelit, jotta olisi voinut kulkea pyörällä töissä. Nyt joutui sitten käyttämään julkista ja lepäilemään. Toki onnistuin käymään pari kertaa töissä pyörällä maaliskuussa. Huhtikuussa sitten enemmän.

Huhtikuussa kävin ihan kiitettävästi, yhteensä 7 kertaa töissä ja 6 lenkkiä, kilometrejä tuli 680. Olen mielessäni miettinyt viime kesää ja olen todennut mitä olen tehnyt väärin. Viime kesänä pohjien rakentaminen jäi liian vähälle ajamisen keskityttyä työmatkatempoihin ja satunnaisiin lisälenkkeihin. Tänä vuonna on tarkoitus ajaa hieman pienemmillä tehoilla ja rakentaa pohjia sekä polttaa kaloreita. Minua huolestuttaa kovasti, kun paino ei tipu millään. Viime syksynä kokeilen pari kuukautta 5:2 keskittyen siihen oikeasti. Katsoin mitä voin syödä, laskin paastopäivien kaloreita ja välttelin järjetöntä mässäämistä. Paino pysyi samassa. Nyt oli kolmena viikonloppuna peräkkäin jotain juhlaa, pääsiäiset, yhdet synttärit ja vappu. Liikaa herkkuja.

Myös muina aikoina pitäisi aktivoitua. Huomasin pohjoisessa käydessäni, että kyllä on liikkuminen jäänyt vähälle ja vaikka kuvittelisin, että olen hyvässä kunnossa niin paskat. Muutaman rangan nosto kipeytti hauikset niin, että tiesi niillä jotain tehneen. Myöskään hirveästi ei jaksa turhia seisoskella ja ootella, vaan sitä aina hakeutuu istumaan. Kovasti toivoisin työpaikalle seisomatyöpistettä.

Mutta yhdestä asiasta olen ollut viime aikoina ylpeä ja se on meidän seura. ACT:ssä on alkanut homma toimimaan ja nettisivuille tulee mukavasti tavaraa, kun ajajat kirjoittavat raportteja kilpailuista ja lenkeistä.

Odottelen jo kovasti, että pääsisin aloittamaan kuntoajot Keravan kevätpolkaisusta. Kesäkuussa ei tainnut olla vielä ohjelmassa mitään kuntoajoa, heinäkuussa on RCT Lahden järjestämä Royal-pyöräily ja seuramme Vantaan Vuelta. Elokuussa olisi Satasen kuntoajo, mutta pelaan varman päälle ja jätän väliin, jotten sairastu ennen kesälomaa. Toukokuun viimeinen päivä olisi Nastolan Triathlon, mutta nyt näyttää siltä, että siihen en kykene osallistumaan liiallisen massan ja kipeän olkapään takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti