sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Biodieselille kyytiä

Tänään kävin tähän astisista lenkeistä pisimmän, 78 km. Kova tuuli häiritsi loppumatkasta jo aika paljon ja söi motivaatiota. Alkutaival oli aika helppo 40 km:iin asti kun myötäinen puhalsi.

N. 10 km:n jälkeen sain hyvän mielen vastaantulleelta pyöräilijältä. Sen voimalla oli mukava polkia Vierumäelle asti, josta lähin sitten Nastolaan päin. Muutamia kuvia otin väliltä joita en jaksa tänne lisätä, niitä voi toki katosa picasasta.

Matkan varrella oli aika paljon metsää ja kun kerta tykkään myös tehä metsätöitä isäni kanssa, aloin miettimään että onko täällä Lahti-Heinola-Nastola -kaupungeilla edes metsänhoitoyhdistystä? Suurin osa näkemistäni metsistä olivat joko n.20 vuotiasta risukkoa tai todella vanhaa ja pimeää kuusimetsää. Asialle saisi tehdä jotain täällä.

Lisäksi ihmettelin suomalaisia sauvakävelijöitä. N. 1/10:stä käyttää niitä aivan oikein tehden niilla töitä. Toiset 1/10:stä pitää niitä mukava, mutta heiluttavat niitä oudosti taivasta kohden ja näitä saa varoa ettei ole pian sauva pinnojen välissä. Loput pitävät sauvoja mukana eivätkä tiedä mitä niillä tehdä. He liikuttavat niitä oikein hitaasti toivoen niiden parantavan liikuntasuoritusta ja osalle ne ovat kuin tuntosarvet jolla tunnustella asfaltin liukkautta.

Tämänpäiväinen reissu olisi tässä linkissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti