sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Positiivisesti hikinen viikonloppu

Hikeä pintaan nostatti kivasti koko viikon kestänyt lämpöaalto joka oli jotenkin eksynyt Raaheen. Töissä meni vettä reilu 2 litraa per päivä ja kokistakin meni pullo viikon aikana. Jollakin pitää itseään piristää kun kahviakaan ei voi enää juoda.

En muista olenko mainittut mistä aika varmasti on johtunut tämä minun kuumeilu. No kerrompa nyt. Mietimme porukalla ja hoksasimme että kahvi voi olla se tekijä. Joten heitin kahvin pois ja viikon olen ollut ilman. Aluksi näytti että eipä sillä ole vaikutusta mutta loppuviikosta se alkoi jo näkymään.

Nyt olen lauantaina käynyt aamulla heittämässä keihästä ja alkuillasta pelaamassa sählyä kavereiden kanssa. Sählystä johtuen olenkin tänään sunnuntaina kipeä joka paikasta. On pohkeet,etu- ja takareidet, pakarat, alaselkä, kyljet ja kädet kipeenä. Kyljet sen takia kun 4 kertaa pallo kopsahti. Ja tietenkin oli täys veto joka osu.

Tämä tuleva viikko on varmasti aika kiireinen. Pitää touhuta SM-viestejä varten monia juttuja. Sitten pitäisi 1.7 aloittaa vanhan Nopsan kunnostaminen. Otin tosin varaslähdön ja ruuvasin tarakan irti ja aloin istuttamaan sitä Meridaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti