torstai 18. marraskuuta 2010

Ensilumi, hurrrrr ja rosvot

Maanantaina 15.11 ostaa päräytin trainerin. Paikallisesta liikkeestä ostin Tacx Speedmatic 1810:n. Ihan pätevä peli. Eilen ajoin trainerillä ensimmäisen kerran elämässäni ja puoli tuntia meni polkiesa ja katsoessa simpsoneita. Jospa saisin viikottain ajettua useamman tunnin tuon avulla kun ulos tuntuu olevan nii hankala lähtä eikä aika riitä. Lisäksi nyt näyttää siltä että ihan oikeasti tarvittaisiin parempia renkaita.

Tänään torstaina on satanut tähän mennessä koko päivän lunta. Sitä on jo n. 10cm. Aamulla oli paha polkea kouluun kun hiutaleet tulivat silmiin. Ensi kerralla laitan ne bilteman lasit päähän ja lähden polkemaan. Aamuinen lumimäärä ei haitannut matkantekoa ollenkaan. Nyt iltapäivällä ihmettelin kun auraamattomilla väylillä oli ajettu kuorma-autolla jäljet joita pitkin kevyt liikenne kulki. Aurauskalusto oli hyvin liikkeellä: nähdystä 8:sta koneesta 7 ajoi aura ylhäällä. Jospa saisivat tuon kerrostalon pihan aurattua. Itse kävin tässä auraamassa autoni ympäriltä lumet pois.

Rosvojakin on ollut viime yönä kovasti liikkeellä. Parilta luokkakaveriltani oli varastettu pyörä. Ensimmäiseltä vietiin kerrostalon sisäpihalta lukittu mummopyörä jolla ei ole kuin käyttöarvo kaverin mielestä. Toiselta vietiin eri kerrostalon kellarista kahden lukitun oven takaa lukittu, 1 v vanha Inseran täysjoustopyörä. Kyseiseltä kaverilta vorot veivät pyörän jo toisen kerran tämän kolmen vuoden aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti