keskiviikko 7. elokuuta 2013

Huima heinäkuu

Heinäkuussa oli lähes kaikki kohdillaan. Ilmat olivat aika hyvät eikä pitkiä taukoja tullut sateen tai muiden menojen takia. Heinäkuussa painelin 15 päivänä 1023km työmatkaa ja muutaman lenkin. Myös kauden eka satanen meni rikki heinäkuussa. Kaikinpuolin mukava kuukausi.

Heinäkuun 7. päivän paikkailla huomasin takarenkaassa n. 5mm halkeuman, josta pullotti epäilyttävä kupla. Kuvittelin, että se oli sisäkumi, mutta ajattelin, että eikai se nyt ole. Reilu 800km tuli ajeltua ennenkuin elokuun 6. päivä vaihdoin takakumin. Aloin asennuksen jälkeen tutkimaan takakumia ja siellähän oli halkeuma läpi asti. Viimeistään nyt olen käyttänyt kaiken tuurini! Uusi takakumi vanha, tuttu ja turvallinen Continental Tourride 28x700C.

Sama kumi; vasemmalla yli 4800 km ajettu takakumi ja oikealla uusi kumi.

Tämä viikko on ollut aika tarkkaa ajojen suunnittelua, sillä sunnuntaina olis tarkoitus osallistua Satasen kuntoajoon. Kaveri sai houkuteltua mukaan, joten pakkohan siihen oli tarttua. Ja vaikka kyseessä on kuntoajo, meidän tavoitteena on alittaa kolme tuntia. Tiukkaa tekee, sillä keskinopeuden pitäisi olla siinä 34-36 km/h:n paikkeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti