torstai 24. joulukuuta 2009

Jouluturinoita

Juu joulu on taas. Onpahan vuosi mennyt taas nopiaa, liian nopiaan. Tätä menoa oon 50 ennen kuin huomaankaan. Mut ei auta valittaa, tätä se on. Mukava taas välissä olla kotona ja touhuta täällä perheen kanssa ja nähdä ystäviä, joita nykyään näkee aivan liian vähän.

Nyt on vehkeitä jotta voi touhuta. Olen koko syksyn suunnitellut pyörille telinettä jossa niitä voisi pitää seinällä pystyssä. Olisi asunnossa hyvä paikka niille mutta ei kehtaa ruuvata koukkuja seinään. Varsinkaan kun en ole vuokranantajan kanssa keskustellut näiden sisustuselementtien hallussapidosta. Pitänee yrittää saada tehdyksi se ja laittaa tänne kuvia.

Kohta tulee vuoden vaihde ja sen myötä lupaamisien paikka. Olenkin tässä miettinyt että teen lupauksia joita voin toteuttaa ettei tarvitse stressata tai nähdä hirveesti vaivaa. Siispä seuraavaa: tammikuun 11- toukokuun 31. välisenä aikana pitäisi joka viikko ajaa fillarilla lenkkiä vähintään 50km. Koulu- eikä kauppamatkoja lasketa, vain ne mitä kertyy mittariin. Koulumatkojahan kertyisi viikossa 10km, joten ei siinä paljoa tarvitsisi polkea.

Toinen lupaus: pitäisi alkaa laittaa kroppaa kuntoon. Eli vähintäänkin sen 50 vatsaa viikossa. Ja voisi tehdä selkää ja punnerruksia sen saman verran. Ja pitäisi selvitellä koulun kuntosalin käyttöoikeutta. Se olisikin mahtavaa jos pääsisi käyttämään hyvää salia ilmaiseksi. Uimahallin kuntosalikin on niin kallis, 2€ + 2,2€:n uimahallimaksu.

Hyvä(t) lukija(t): toivotan teille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti