lauantai 12. joulukuuta 2009

Parin päivän kuulumiset

Viikko 49 meni sairastellessa. Tämä viikko on mennyt toipuessa ja vähän liikkuen. Kokeita oli viikolla 3 joten aika meni lukemiseen ja piti vielä varautua 4. kokeeseen jota ei onneksi ollut vielä. Joka aamu kouluun polkiesa ja iltapäivällä takasin on ulkoilma ottanut henkeen ja lujasti. Välissä on joutunut yskimään hirveästi. Mutta olemma paranemaan päin.

Perjantaina kävin hieman kauempana kaupoissa ja niin edelleen, mittariin kertyi 12km. Ihan hyvin jaksoin eikä yskittänyt hirveästi joten olin luottavainen että voin lauantaina käydä ajamassa lenkin. Mutta vielä perjantaihin. Polkiessani takaisin kevyen liikenteen väylää pitkin vastaan tuli ilmaislehtiä jakava tyttö. Hän ajoi autokaistalla, minun kanssa samaan suuntaan menevällä kaistalla väärään suuntaan! Kelo oli jotain 17 paikkeilla eli oli jo aika hämärää. Hänellä ei ollut Jopossa valoja eikä heijastimia. Häneltä itseltään puuttui kypärä ja tuossa hommassa olisi turvallista pitää vielä heijastinliiviä. Ilmeisesti tuosta työstä maksetaan niin hyvin että oma henki on halpa siihen verrattuna.

Lauantaina mietin aamulla että menenkö tänään uimaan ja sunnuntaina ajamaan lumisateeseen. Päätin että ajetaan tänään ja uidaan huomenna jos uidaan. Lähdin ajamaan ja kiertelin hieman paikkoja. Poikkesin kerran metsäänkin ajamaan kun oli niin houkuttelevan näköinen polku. Kiva se oli taas ajella metsässä mutta takarenkaassa oli liian vähän ilmaa ja joka hypyssä sekä juuren ylityksessä tuntui että kolahti vanteelle.

Ajelin yhden pyöräkaupan ohitse ja huomasin että siellä oli Trekkejä kun ei ennen ollut. Ilmeisesti ovat ottaneet niitä myyntiin kun Bike Planetista ne olivat hävinneet. Kolmas pyöräkauppa, Lahden Polkupyörähuolto, oli saanut ensi vuoden malleja paljon, varsinkin käyräsarvisia. Kävin perjantaina katsomassa ja alkoi tekemään mieli Focuksen Mares Disc:ä, sitä joka jäi viime keväänä ostamatta kun ei ollut sopivaa kokoa. Inhoan vannejarruja!!

Niin, hajosipa pyörästä myös tuo kammissa ollut housunsuoja. Yhtäkkiä alkoi kuulumaan outoa ääntä ja katsoin että ei mitään irti. Sitten laskin mäkeä alas ja laitoin isoimmalle eturattaalle niin kuului ääni ja se suoja oli kengän ympärillä. Käytin kenkää irti ja sinne se tippui kadulle. Nyt katselin tuota kolmatta ratasta ja jotenkin näyttää siltä että ois kierteet korkannu 4:stä ruuvista. Aika jännä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti