tiistai 26. tammikuuta 2010

Pakkasta ja suunnitelmia

Tammikuun 3. viikko:
MA: lepo
TI: Luistelua 2h syke ka: 139
KE: Pyörällä 11km
TO: Sählyä 1h
PE: Lepo
LA: Matkamessut
SU: lenkki 20min

Tiistaina oli muistaakseni pakkasta 12 astetta joten oli hyvä ilma käydä luistelemassa. Kylmä viima ilmeisesti ajoi ihmisiä pois jäältä joten suhteellisen vapaasti pystyin luistelemaan rataa ympäri. Tuon luistelemisen jälkeen pyörän polkeminen tuntui jännälle. Ja kivalle tuntui myös se kun takki jäätyi hihoista aika jäykäksi.

Keskiviikkona tein tyhmän virheen josta sain kärsiä. Katsoin aamulla että vain 9 pakkasta, pukeuduin sen mukaan ja lähdin polkemaan Trekillä 5km päähän kauppaan. Alkumatkan epäilin pakkasmäärää ja loppumatkan palelin. Onneksi selvisin kauppaan asti. Takaisin tullessa sama homma. Kämpillä ensimmäiseksi katsoin uudestaan netistä lämpötilan ja Lahteen se näytti muistaakseni -18. Katsoin vielä sivuhistoriasta että minkä kaupungin lämpötilan katsoin ja kuinka repesin nauramaan kun olin katsonut Raahen lämpötilan.

Torstain sählyssä loppupuolella loukkasin pikkusen vasenta polvea ja nivusta mutta nyt tuntuu olevan jo ihan kunnossa.

Lauantain Matkamessut imaisivat mehut. 5,5 tuntia kävelyä messuilla tuntui jaloissa.

Sunnuntaina kävin pienen happihyppylenkin. Kovavauhtinenkin tuo lenkki oli joska vaatetta oli hieman liian vähän ja piti lämpöä saada jotenkin. Onneksi juoksussa lämpeää paremmin kuin pyöräillesä. Lisäksi oli Trekin 1-vuotissynttärit. Nyt sillä on vuosi rullailtu, kilometrejä kertynyt mittariin 1266km. Ei paljon mutta onpahan edes jotakin.

Otsikon mainitsema "suunnitelmia". Olen miettinyt monenlaista mitä voisin tehdä kesän ja seuraavan vuoden. Kavereilta olen kysynyt mielipidettä ja kaikki ovat kannattaneet ideaani. Vai haluavatko he kaikki mut pois Suomesta vuodeksi? Ehkä jotku, ehkä eivät. Vielä en kuuluta sen kummemmin julkisuuteen. Katsotaan sitten keväämmällä kun aika koittaa.

Lopuksi bongaus:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti