sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Rikkonaista

Tässä on edellisen postauksen jälkeen ollu vähä ihmeellistä aikaa. Kovat pakkaset tammikuussa ja pidennetty viikonloppureissu kotiin vei aikaa. Lisäksi on ollut kaikkea muuta tekemistä ja reissua. Sairaanakin olen ollut viikon verran.

Piti pikkuisen potkia aivosoluja liikkeelle jotta muistu mieleen milloin viimeksi on pyörän selässä käynyt. No eihän se mieleen tullut, joten piti lunttasta kalenterista. Näyttää että 4.2 olen käynyt ajamassa. Ja silloin Trekistä tippui takalokarin kiinnituspultti enkä ole vielä kerennyt (lue: jaksanut) laittaa uutta.

Helmikuussa 25.pvä alkoi hiihtoloma. Kerran tuli nuhasena käytyä hiihtämässä, heti seuraavana perjantaina. 40 min viihdyin liian tutuilla laduilla. Vieläkin tuli mieleeni kuinka verenmaku suussa hiihdin luokkakavereita kiinni ja pujottelin niiden välistä jotta kerkeäisi ensimmäisenä lähtemään pois. Eli ilmeisesti olen inhonnut hiihtoa muita kavereita enemmän kun on ensimmäisenä pitänyt lähtä pois.

Sählyä kävin kahtena iltana pelaamassa loman aikana ja molemmilla kerroilla saatiin hyvät pelit aikaseksi. Huomasi peleistä että kaverit ovat kattoneet olympialaisten kiekkoa. Sen verran hyvin joka joukkue pelasi, syötöt osuivat paremmin kohilleen ja jopa oikeita kuvioita oli. Yhden yön kävin Oulussa Latella pelaamassa wiitä ja GTA4 koneella. Jännä vehje tuo wii. Milloinkohan pesäpallo siirtyy pelkästään wiille?

Lomalta piti palata hieman aikaisemmin pois jotta kerkän GoExpo-messuille. Kirjoitetaan siitä raportti erikseen. Lisäksi olen miettinyt että pitäisikö ihan oikeasti myydä tuo Trek pois? Maastossa ajaminen on kumminkin kilometreihin nähden aikaa vievää eikä samoja polkuja tahdo jaksaa aina ajella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti