tiistai 11. toukokuuta 2010

Pyöräilyviikko

Näköjään tuo aika kulkee elämää nopiampaa. Tai sitten on ollut elämää ettei ole ollut aikaa. Jommin kummin. Kumminkin, taas on vierähtänyt joku pari viikkoa edellisestä postauksesta. Syyt ovat selityksiä mutta mainittakoon että viime viikolla alkaneet työt ja kotonaolo ovat täyttäneet kalenterin melko hyvin. Jopa liiankin hyvin kun ei ole kerennyt/viitsinyt toteuttaa vatsaprojektia. Pitää syksyllä alottaa uudestaan. Jos nyt kesällä saisi selkälihakset kuntoon. Jostakin syystä on muutamia kipupisteitä ja jumia lapojen välissä.

Lahdessa ajetun porukkalenkin jälkeen meni seuraavan viikon tiistaille tai keskiviikolle kun kerkesin ajelemaan. Vai oliko jo peräti torstai kun kävin polkemassa. En nyt tähän hätään muista. Lauantaina 8.5 oli niin hyvä ilma täällä Raahessa että oli pakko käydä vähän ajelemassaö. Lämpöä oli jotain 14 huiteilla ja aurinko paistoi. Oli se mukavaa ajella. Ainoa vaan että tuuli jonkin verran ja huono reittivalinta vähä heikensi nautintoa.

Tällä tynkäviikolla olen ajanut työmatkan kahdesti: maanantaina töistä joktiin ja tiistai-aamuna töihin. Tiistaina otan pyörän auton perään ja vien kotiin. Keskiviikkona pitää käydä autolla ihan suosiolla kun on luvannut vettä ja on muutenkin hieman kiire päästä lähtemään töiden jälkeen ajelee eteläänpäin. Sunnuntaina olisi tarkoitus tulla takasinpäin. kattoo nyt viittiikö sitä vielä silloinkaan tulla.

Tuli ne osat eilen. Pakka ja parit ketjut odottivat paketissa kun tulin kotiin. Nyt joutuu kiireiden takia lykkäämään asentamista ensi viikkoon. Pitää samalla putsailla pyörä. Kokeilin lauantaina pestä pyörän painepesurilla. Kyllä kait sillä kura lähtee/lähtis, mutta tuo maanteiden pöly on aika lujassa.

Tällä viikolla vietetään kansallista pyöräilyviikkoa. Ajelkaahan nätisti ja nauttikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti