tiistai 18. toukokuuta 2010

10km lenkkitempo

Ja niin oli kaunis ja lämmin päivä tuo maanantai 17. Lähdin siinä ennen viittä iltapäivällä pyöräilee, suunnitelmissa ajaa 10km:n pätkä täysiä. Kopsasta lähdin Raaheen päin myötätuuleen, tunnustetaan se. Hyvin tuntui kulkevan se ensimmäinen 5km, sen jälkee alko puhalluttaa ja hapot iskeä. Mutta taistellen selvisin. Pyörän mittariin tuli 10km ja aikaa meni 15:20. Ensimmäiselle kerralle hyvä keskinopeus mielestäni.

Pattijoelle päädyin kun seuraani liittyi kaveri Miikka rullaluistimilla. Pysähdyttiin 8-tien päähän juttelemaan hetkeksi, sitten lähdimme molemmat omiin suuntiin. 2 minuuttia meni ja alkoi satamaan vettä. Ja ne pisarat olivat isoja ja kovia, kävi käsiin kipeää kun pisarat kolahtelivat. Piti pudottaa pienempää vaihdetta ja ajaa kovalla kadenssilla jotta ei tulisi kylmä. Noin 10 minuutin kuluttua sade loppuikin ja ilma lämpeni hieman niin ennen kotia vaatteet olivat sadevedestä kuivat.

Tänään voisi yrittää pestä, laittaa uudest osat ja säätää pyörä. Jos loppuviikosta pääsisi vielä ajamaan lenkkiä uusilla osilla, katsotaan.

Viime torstaista sunnuntaihin olin Lahdessa. Kyllä poltteli kun näki fillaristeja lyhyissä ajamassa. Eilinen lenkki piti heittää lyhyet päällä, jopa uskalsin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti