torstai 7. heinäkuuta 2011

PUM- shiiiii

Näin sanoi etukumi eilisellä lenkillä. Alamäessä vauhtia 40, kahden tulitikkuaskin kokoinen kivi tiellä ja katse hieman harhautuneena jysäytin kiveen. Huomasin kiven ensimmäisen kerran kun se oli 1m päässä. Paikka oli varjossa, johon puiden oksien läpi pääsi hieman auringon valoa tehden tiestä täplikkään. Erittäin hankala valo aurinkolaseille. No, siihen kiveen ajoin pahki, kuuluu shii ja kumi lytyssä. Ensimmäiset 30 sekuntia kirosin kuin siili, sitten aloin taluttaa pyörää läheiseen pihatien risteykseen ja kun huomasin miten kivasti aurinko paistaa eikä mulla oo mitään hätää, aloin nauttia renkaan vaihdosta. Hommaan meni aikaa vajaa 5 minuuttia ja yksi pyöräilijä ajoi ohi tervehtien.

Melkein 5400 km olen harrastanut pyöräilyä ja tämä oli ensimmäinen rengasrikko lenkillä. Maastopyörällä ei käynyt kertaakaan, eikä Meridalla Continentalien kanssa. En kyllä ole vastaavalla tavalla ajanut kiveen Meridalla koskaan.

Illalla kävin kärkäiseltä hakemassa samanlaisia kumeja 4 kpl ja niiden hinnat olivat nousseet kahdessa viikossa 30 c/kpl. Mitähän nämä kumit maksavat sitten vaikka elokuun lopussa? Aivan liikaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti