perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kevätlenkkeilyä

Pikkuhiljaa tien pinnat alkavat olemaan ajettavassa kunnossa, loska hävinnyt lähes kokonaan ja pinnat kuivumaan. On hyvä aika aloittaa auringosta nauttiminen muutamalla lenkillä.

Viikko ennen pääsiäistä tempasin lauantaina ja sunnuntaina lenkit. Molemmille lenkeille osu aika paljon loskasta ja liukastasta pätkää. Näissä tuli selkä kipeeksi, kädet puutuivat ja energiat loppuivat.Lumian sports-tracker ei tykännyt, kun otin yhden kuvan, enkä tarkistanut trackerin toimintaa. Ja tämähän tapahtui, tottakai, 1km päässä kotoa. Seuraavana kerran vilkaisin puhelinta paikantaakseni itseni ja huomasin, että ST oli kaatunut.

Sunnuntain lenkki oli lähestulkoon samanlainen, ajoin vain lähemmäs Helsinkiä ja koukkasin takaisin. Syynä tähän on se, että yritän löytää hyvän reitin kotoa työpaikalla. Vielä en ole päässyt ovelta ovelle.


Pääsiäisen vietin kotiseudulla hiihdelle pari lenkkiä uusilla suksilla. Oli kyllä hienot kelit hiihtää.

Kuluneen viikon keskiviikkona 3.4 kävin heittää kierroksen Tuusulanjärven ympäri. Vaikka tämä oli ensimmäinen täysi kierros, musta tuntuu, että en tule kiertämään ko reittiä montaakaan kertaa. Reitillä on huonosti toteutetut pyörätiet, autoja menee koko matkan rinnalla eikä maisematkaan ole kovinkaan hääppösiä.


Tänään olisi taas tarkoitus käydä lenkillä. Nyt näyttää siltä, että sunnuntaina taidan vaihtaa kesäkumit alle. Täytyy tänään käydä kartoittamassa jotain uusia teitä, jos vaikka suuntais itään päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti