keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Tavara kulkee

Maaliskuun alkupuolella sain postissa tilaamani etutarakan. Tilasin kyseisen tarakan Helsinkin Urheiluvälinehuollosta. Olen tässä käyttänyt tarakkaa aika ahkerasti, lähes joka päivä kuljetan tarakalla jotain tavaraa. Viimeksi eilen kuljetin pari kauppakassia, joilla oli ihan kiitettävästi painoa. Pidän tarakassa vakituistaan kahta "mustakalaa", jolla saan kuljetettua lähes kaiken tarpeellisen. Ennen en kuljettanut mustekalojakaan mukana, mutta nyt on ollut niille hyvä paikka etutarakassa ja niiden käyttö on nopeaa.

Olen havainnut etutarakan niin hyväksi, että mietin, miksi tätä ei ole tullut aikaisemmin ostettua. Nyt tarakalle voi laittaa esim kassin sitomatta sitä, kun sen näkee kokoajan. Samoin isommat tavarat kulkevat paremmin edessä kuin takana ja pyörän päälle on helpompi nousta. Ohjaustuntuma säilyy parempana, kun tavara on keskellä edessä, eikä roiku tangosta. Tietysti lisämassa käännyttäessä tuntuu, mutta siihen tottuu nopeasti.

Kodin ykkösen paketti oli vähä haasteellinen, kun paketti oli toispainoinen ja iso. Kuitenkin sain sen pysymään kahdella (äärimmilleen venytetyllä) mustekalalla kotia asti. Ylikuormaa taisi vähän olla, etutarakalle on speksattu 10kg painoraja.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti