torstai 30. toukokuuta 2013

Toukokuu

Toukokuu oli kyllä kohtalaisen hyvä mun mielestä. Lämmöt nousi hiljalleen, aurinko alkoi paistamaan ja koivuihin tuli lehti. Toukokuussa tuli liikuttua Meridalla 18 päivänä, eli yli puolet kuusta pyörällä. Lähinnä kaikki kuun kilometrit on tullu väliltä koti - työpaikka -koti. Eli en ole erikseen pahemmin heittänyt lenkkiä, taulukkoa katsoessa huomaan, että vain neljä hupilenkkiä tullut ajettua, loput ovat työmatkoja ja niihin sisältyneitä mutkia. Ja edelleenkin puuttuu tämän vuoden satasen lenkki.

Toukokuussa kertyi kilometrejä kivasti 992km, tonnin rajapyykki lähenee. En ole ikinä ajanut kuukauden aikana näin paljoa ja huhtikuuhun verrattuna kilometrit yli tuplaantuivat.

Työmatkasta vielä, parhaimmillaan olen nyt ajanut matkan aikaan 59:09 muistaakseni, joka tekee reilua 29km/h keskinopeutta. Näin keskiviikon-torstain paikkeilla huomaa että alkuviikon revittelyt tuntuvat. Lihakset alkavat olemaan kipeinä ja hapot iskevät nopeasti. Onneksi tulee viikonloppu ja pääsee muutamaksi päiväksi lepäämään.

ps. huomenna lennetään ouluun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti