keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kesäisiä kuulumisia

Lumet poissa -check
Hiekka poissa -check
Vuorokausi plussan puolella -check
Katutyömaat -check

Kesä on tullut. Kovasti tätä olen odottanut heti viime kesästä lähtien, kun mun kesä loppui jo heinäkuussa. Ja hyvin tämä kesä on lähtenyt käyntiin, 900km on tullut kilometrejä. Lupailin itselleni, että jos juhannukseen mennessä on tullut 8500km, alan katselee uutta runkoa. Matkaa tähän tavoitteeseen on 170km :D Toisaalta, olen myös miettinyt kaluston laajentamista Trek Domanella. Lauantaina ajattelin käydä koeajaan ja jos syksyyn mennessä on 10 tkm, voisin alkaa harkitsemaan ko. sarjan fillaria.

Työmatkat ovat noin 30km suuntaansa. Töihin päin yritän tulla lyhintä reittiä kovalla sykkeella, mutta töistä kotia yritän tehdä jonkin pienen mutkan, jos aika sallii. Jos ei salli, ajelen Tuusulanväylän kautta, jotta olis vähä erilaiset maisemat ja siellä on pari hyvää treenimäkeä.

Pikkuhiljaa tulee tutuksi nämä pääkaupunkiseudun alueet ja tiet, osaan jo vähän miettiä mistä ajais työmatkan tänään jne. Ja kun tulee tiet tutuiksi, vauhdit kasvavat. Aluksi taisin kihnutella n. 24 km/h keskinopeudella töihin, tänään ajoinkin 27,2km/h mittarin mukaan ja tein työmatka-aikaennätykseni 1h 2 min. Olisi mukava, jos tuon saisi viilattua sinne 50-55min tuntumaan, sitten en häviäis nopeimmalle junayhteydelle kuin reilu 20min ja hitaamman kanssa oltais aika samoissa.

Eilen piti tehdä vähän huoltoja, kun edellisestä huollosta on jo tullut kilometrejä yli 500. Eilisen työmatkan aikana alkoi kuulumaan erikoista kitinää ja yritin selvitellä äänen aiheuttajaa. Otin ketjun pois ja putsasin kevyesti, toisen kammen käytin irti mut eipä sielläkään ollut mitään erikoista. Lopulta kiristin eturieskojen pultit ja toivoin jospa se ääni loppuis. Eihän se loppunut. Nyt sit täytyy seurailla ja odotella milloin leikkaa kiinni. Lokarit heitin pois samaan syssyyn, turhaampa niitä kantaa mukana. Tänään sit osuikin pieni sadekuuro kohdalle töihin tullessa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti