maanantai 30. marraskuuta 2009

Vastoinkäymisiä

Torstaina 19.11 loukkasin nilkkani sählyssä. Olin maalivahtina viime minuuteilla kun tuli uusi maalivahti ja astui jalkani päälle kun olin menossa polville. Siinä se meni. Kävely kämpille oli tuskallista, matkaa kun on reilu 1,5 km.

Pidin viikon lepoa ja torstaina 26. kävin kokeilee juoksemista. Päkiäjuoksu asfaltilla kävi kipeää. Hiekkatiellä pystyi juoksemaan niin kanta- kuin päkiätyylillä. Ja käännökset oikealle päin kävivät todella kipiää.

Perjantaina ajattelin käydä uimassa mutta olo oli hieman vetelä niin en sitten mennyt. Lauantaina heräsin aamulla ja olo oli normi huonounisen yön jälkeen. Iltapäivällä syödessä huomasin ettei ruoka oikein maistu. Tästä vajaa tunti, tunsin kuinka sydän hakkaa hirveesti, lihaksia pakotti ja olo oli vetelä. Tiesin jo tässä vaiheessa että kuumetta taitaa olla ja kun mittasin niin olihan sitä. Iltaa kohden kuume nousi ja nukkumaan mennessä sitä oli jo 38,6. Join yhden Panadolin ja yön nukuin huonosti koska pää oli hirveen kipeä.

Sunnuntaina heräsin ja tunsin ettei olo niin paha ookkaan. Kuume oli laskenut alle 37,5:n. Keskipäivällä otin buranan koska pää oli hirveän kipeä. Tunti tästä tunsin että pää oli normaali. Mittasin kuumeen eikä sitä ollut. Eikä ollut sitten koko loppupäivänä. Mutta koko viikon ollut kurkkukipu on vieläkin ja lisäksi tuli yskä. Katsotaan mitä tämä päivä tuo tullessaan.

Näillä näkymin tämä viikko menee ihan katellesa. Toivottavasti pääsis jo pian ajamaan ja juoksemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti