maanantai 21. kesäkuuta 2010

Kuukausi meni sormia napsauttaen

Mitä ihmettä?!? Yli kuukausi sitten edellinen päivitys ?!? Miten se aika on mennyt näin nopiasti? Kai se on sitä kun on päivät täynnä ohjelmaa ettei tahdo ajamaankaan keretä. Sunnuntaina joutuu suunnittelemaan tulevan viikon päivät ja aikatauluttamaan mitä teen milloikin ja vähän mietin että miten. Ja johonkin väliin pitäisi sovitella säbä, pyörä- ja juoksulenkit sekä työt. Hankalaa.

Kuukauden aikana olen kyllä pyöräillyt. Ajopäivät on laskettavissa kahden käden sormilla. Kilometrit eivät taida ihan helmitauluunkaan mahtua. En tiedä saatika muista. Intoa on vienyt vesisateessa turpiinsa saanut sykemittari. Muistaakseni vuodesta 2003 palvellut Polar S810 sai viime syksynä maastossa tällin jossa näytön lasi halkesi osittain. Talven se kesti muttei pientä 10 min rankkaa vesisadetta toukokuussa. Sen jälkeen mittari näyttää sykkeet: 92, 155, 195 ja 212. Muuten olisi hyvät arvot jos tuo 155 olisi vaikka 135 näin peruskuntolenkkiä ajatellen.

Uutta mittaria kattelin jo vuosi sitten mutta en saanut aikaseksi ostaa. Polarin S725x kiinnostaisi koska vuosi sitten ostin uuden Polarin vyön. Toinen vaihtoehto olisi Suunto T3c tai T6c. T6c on liian kallis, T3c vois olla lähempänä sitä mitä haen. Kattoo nyt mitä sitä hommaa ja mistä. Jos jostakin löytäis tarjouksesta tuon S725x:n niin voisi ostaa, se vaan taitaa olla melko harvinainen.


Kalustossakin tapahtui muutoksia. Nimittäin maastopyörä Trek löysi itselleen uuden omistajan 16.6.2010 ja jätti minut. Hyvän miehen se itselleensä löysi, ei siinä mitään. Ei muuta kuin kovaa ajoa. Vähän tekisi ehkä mieli maastopyörää mutta en taida oikeasti sitä tarvita. Ainakin talvi näytti että en taida oikeasti tarvita. Taidan vaan ostaa Meridaan ne talvikumit ja päästellä sillä mitä päästelen.

Jospa tätä innostuisi ajamaan taas. Kylmää täälä on ollut ettei ole oikein tarennut. Ei kai se auta kuin ottaa itseään niskasta kiinni ja polkea oli lämmintä sitten 12 tai 20 ja tuulipa sitten maalta tai mereltä sen 7 m/s.

Loppuun vielä kuva Trekistä myyntikunnossa. Kuva on hieman suttuinen koska sitä ei ollut picasan albumissa joten jouduin ottamaan sen facebookista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti