perjantai 18. marraskuuta 2011

Lenkkarikaupoilla

Tällä hetkellä minulla on ollut 1,5v ajan asiksen juoksulenkkarit, jotka eivät ole toimineet minun jaloissa ollenkaan. Aluksi niitä piti käyttää paljon kauppareissuilla, jotta ne muotoutuivat. Sen jälkeen juostessa ne ovat pistäneet kantapäihin ja aiheuttaneet kipua. Nyt on taas semmoinen pieni juoksupolte ja piti saada jalkaan vähän paremmat kengät. Parisen viikkoa sitten kävin prismassa katsomassa mitä siellä on. Kokeilin paria kenkää ja toinen niistä tuntui ihan hyvältä. Kävin sitten kiertää Kärkkäisen, Budget Sportin ja Karismassa kolme kauppaa mutta mistään ei löytynyt oikein sopivan hintaisia kenkiä.

Tänää menin taas käymään prismassa ja ajettelin että jotain täytyy ostaa kun on -15% alennukset. Ensin sovittelin taas niitä edelliskerralla bongaamiani kenkiä. Kokeilin kolmea eri kokoa ennenkuin löysin sopivat. Sitten katselin että eikö tässä nyt olisi mitään muuta hyvää vaihtoehtoa. Silmään osui halvimmat goretex-päällisellä olevat lenkkarit, Adidas Trediac GTX. Hintaa näillä oli 89€. Katselin sopivankokoiset ja laitoin jalkaan. Aah se tunne kun on just jalkaan täydelliset kengät. Jos sanotaan, että ihmiset, äänestäkää jaloillanne milloin polttoaineiden, milloin ravintolahintoja, niin nyt jalat äänestivät kalleimpia lenkkareita. Kyllä olin hieman henkisesti ja lompakollisesti vastaan näitä hinnakkaimpia kenkiä, mutta jos meinaan vähänkään nautinnollisesti juosta, niin tämä oli pakkohankinta.


Tätä kirjoittaessa olen istunut jo vajaan tunnin nämä kengät jalassa. Kyllä ne vaan tuntuvat niin hyviltä. Nyt  pitäisi varmaan tästä lähteä testaamaan nuita. Nyt isti halu saada otsalamppu, jotta näkisi juosta pimeässä metsässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti