perjantai 23. joulukuuta 2011

Joulu

Pienet lahjat tilasin itselleni CRC:stä joskus alkukuusta. Tällä viikolla ne ovat saapuneet lähipostiin, mutta kun en ole ollut maisemissa, saavat ne paketit odottaa aukojaansa joulun yli. Engelsmannit lähettivät kaikennäköistä metallia eri muotoisina pyörään. Vielä pitäis tilailla kumit ensi kesäksi mutta sen kerkeää myöhemminkin.

Tässä on nyt jotenki päässyt käymään hassusti. Ostin lomamatkan heinäkuussa ja matkan ajankohta on tässä kohtapuolin. Mulla olisi ollut koko puoli vuotta aikaa sairastaa tämä tauti, mutta aloinkin sairastaa tätä pari päivää ennen koulun joululomaa. Nyt olen koko ensimmäisen lomaviikon sairastanut. Tänään perjantaina olen voinut toimia jo suht normaalisti, eikä lämpöäkään ole ollut. Jos voisin nauttia edes yhdestä lomapäivästä täysin terveenä perheen kanssa. Joulupäivänä matkaan taas Lahteen ja vietän sielä joulua eri porukalla. Sitten se onkin  hasta la vista ja norjalaisten siivillä lennetään lomalle.

ai niin, tänään katsoin tv:stä matkapassi hollannissa. UUUU mitä näinkään. Hienoja teitä, tasaista maastoa ja kauniita maisemia. Aloin himoitsemaan Hollantia pienenä pyöräreissumaana. Toivottavasti tulevaisuudessa olisi aikaa kuukauden verran ja sihteerillä innostusta lähteä mukaan. Hollanti näytti niin tasaiselta, että ei pitäisi tyttöystävällä olla valittamista liian isoista mäistä.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille lukijoille :)

ps. tälläkään kertaa en varmaan pääse kokeilemaan kanarian maantietä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti