maanantai 31. joulukuuta 2012

Vanha vuosi laatikkoon ja uutta sisään

Vuoden lopuksi on hyvä katsoa taaksepäin ja tehä yhteenveto kesästä. Tää vuosihan oli monella tavalla merkittävä. Ehkä ne suurimmat highligthsit olivat ulkomaanreissu tyttöystävän kaa, valmistuminen insinööriksi ja intti. Pyöräilyn kannalta hienointa oli päivä Helsingissä ja sieltä fillarilla Lahteen. Toki tulihan tänä vuonna valloitettua maailmaa, nimittäin kävin ensimmäistä kertaa Virossa Tallinnassa.

Intistä johtuen kilometrit jäivät vähiin, kun ajokaudesta lohkaistiin pois ainakin 4 kk. Muistelen, että elokuussa olisi ollut ihan hyviä kelejä päästellä lenkkejä.
Ajokilometrit yhteensä: 1483,46km
Ajotunnit yhteensä: 62h
Keskinopeus: 23,6km/h

Hyötyajoja Nopsalla tuli 570km ja ajopäiviä 82. 

Eihän noin pienille lukemille voi kuin itkeä. Lenkit tuli ajettua hitaammin kuin edeltävänä vuonna, kilometrejä tuli vähemmän ja satasen lenkkejäkin vain kaksi, huhtikuussa ja heinäkuussa. Tosin kesäkuussa paukuttelin näitä 80-90 km lenkkejä, mutta eihän niitä lasketa satasen lenkeiksi. :)

Ensi kaudeksi on selkeät tavoitteet: ostan oikeasti nastarenkaat tammikuussa, tavoitekilometrimäärä 3500 lenkkiä ja lisäksi hyötyajot. Työpaikka pitäisi saada mahdollisimman pian, ja ehkä syksyllä voi vähä harkita fillarin vaihtoa :)

Hyvää uutta vuotta 2013 kaikille ja toivotan kaikille turvallisia kilometrejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti