tiistai 30. maaliskuuta 2010

Turinaa ajankuluksi

Taas on viikko mennyt. Tai no on jo uusi viikko ja mä oon vähä myöhäsä. Ollu vähän kiirettä ja kaikennäköistä räpsettä nii ei ole kerennyt päivittämään. Tosin juuri mitäänhän ei ole edes tapahtunut. Tai no on mutta ne ei nyt liity harrastuksiin.

Vatsalihasprojekti etenee aikataulussa. Maanantaina tein ne ja meni hyvin. Keskiviikkokin meni hapokkuuteen nähden hyvin. Ja perjantaina tein hätäisesti tingaten palautuksista joten ne ottivat tiukille. Eilen tein ja rennosti meni, huominen hirvittää ku katselin eilen sitä reeniä. Mutta katsotaan miten jaksaa. Jospa sihteeri antais vähän lisäpotkua.

Tiistaina oli tarkoitus käydä tunti juoksemassa hiljalleen. Hiljaa en osannut juosta, en tiedä miksi. Varmaan haaveilin silloin jo keskiviikosta. Kumminkin, reilu 10km vähän yli tunnissa on ihan jees minulle. Milloin lie juossu niin kovaa lenkin. No, mukava oli ja hyvälle tuntui. Eikä edes nilkkaan käynyt. Venyttelyt jäi vähän turhan vähälle nii siitä sai kärsiä seuraavana päivänä.

Keskiviikkona aurinko paistoi, oli jotain 4 astetta lämmintä ja pienoinen tuuli. Hyppäsin Meridan selkään ja lähdin ajamaan. Nautiskelin sulista, tosin kivisistä teistä. Vettä oli moninpaikoin melko paljon mutta se ei onneksi minua haitannut, pyörä tosin ei tykännyt siitä. Yhtäkkiä keksin kääntyä Herralaan päin ja ajoin sinne. Tie oli aivan sula. Vettä oli sieläkin paljon välissä mutta liikennettä suht vähän niin tykkäsin polkea. Tuli välissä ajettua pitkiä pätkiä kovaa, kauan aikaa mittari näytti yli 30 km/h. Se on kova vauhti mulle. En jaksanut sykkeistä välittää, halusin vaan nauttia ajosta. Huomasimpa että kädet ei enää puudu nii helposti ajaesa ja jaksaa ajella kädet koukussa. Käsien vahvistumisen voi sitten totisesti todeta vasta ensimmäisellä +100km lenkillä joskus tässä lähiviikkojen aikana. Punnerrukset kannattaa!

Torstaina kävin illalla säbäämässä. Hyvältä tuntui, vaikka koko päivän vasen pohje vähän aristi kävellä. Hyvät pelit saatiin aikaseksi, joten kyllä kannatti mennä. Perjantai sitten oli niin hulinapäivä että kerkesin vaan vatsat tehdä. Lauantain ja sunnuntain olin vierailulla Toijalassa joten en mitään kerennyt tekemään. Eilinen päivä meni koulussa. Illalla heitin pienen lenkin mutta satoi vettä ja räntää ja jalat vähän oireili nii lenkki jäi puoleen tuntiin. Huomenna alkais pääsiäisloma, saapa nähdä mitä tulee lomalla touhuttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti